Produkter for norditaliensk gorgonzola fra arla (11)

Svart Hvitløk Perler - 65g

Svart Hvitløk Perler - 65g

Perler av svart hvitløk Glasskrukke. Netto vekt ca: 65 gr. Dekorasjon av retter Tilbehør i salater, kjøtt, fisk, desserter, osv. Gourmetprodukt for hotell- og restaurantbransjen, fruktbutikker, helsekostbutikker, kostholdseksperter, matbutikker, catering, små og store supermarkeder eller andre som bruker vanlig fersk hvitløk.
Bærkonsentrat (Alkoholfritt) 100cl - Yara - Rødviner, Viner, Viner og Likører

Bærkonsentrat (Alkoholfritt) 100cl - Yara - Rødviner, Viner, Viner og Likører

Minimum Bestillingsmengde: 1 pall (60 bokser) Pakkeinformasjon: Boks: 31x24x32cm 12 flasker per boks Boks: 31x24x32cm Boks: 12 flasker
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem Konsistens: Hard
Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk sauost. Ideell for å spise som den er eller for smelting.
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Eikenøtt-Fôret 100% Iberico Svinne Skulder - Aljomar - Skinker og Pølser

Eikenøtt-Fôret 100% Iberico Svinne Skulder - Aljomar - Skinker og Pølser

Den eldste i vingården, fra 24 til 36 måneder med naturlig modning. Vekt per stykk 5 kg. Omtrent. Vekt: 4-6 kg
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonitoen fiskes i Cantabrianhavet. Etter tilberedning tilsettes den mest verdifulle delen av Bonitoen, med en honningaktig tekstur og fantastisk smak, jomfruolivenolje og salt. Dette er et naturlig produkt laget av en høy kvalitet blå fisk og har mange helsefordeler.
Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Hvit Tunfiskmage i Olivenolje - Premium Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Bonito er laget med fisk fanget i sommermånedene når store grupper nærmer seg Cantabrianhavet. Den kjennetegnes ved sitt hvite og møre kjøtt samt saftige tekstur. Det 100 % naturlige produktet blir kokt, og olivenolje og salt tilsettes, eller syltet saus. Biter: 10 Biter: 24
Babyblekkspruter i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Babyblekkspruter i Olivenolje - Espinaler - Fisk, Fisk og Sjømat

Blekspruten er fylt med sine egne tentakler gjennom en delikat og håndverksmessig produksjonsprosess. Den rengjøres for hånd, én og én, og olivenolje tilsettes. En mørt og deilig snacks som overrasker med sin smak og tekstur. Biter: 10/15 Biter: 3/5 Biter: 5/8